Новини от Драгичево

Subscribe to Новини от Драгичево източник
Сайтът спомага за развитието на Драгичево като общност. Място в интернет създадено да приобщи местните към общия им живот на тази малка територия, чрез: - актуално отразяване на събитията и новините в селото - представяне на местните лидери, известни и обикновени хора - и чрез предоставяне на възможност на всеки, който се чувства част от селото, да се изявява чрез мнения, снимки и изказвания. Тук в тази уеб страница всеки ще може да се запознава с другите и да обогати личния си профил.
Обновен: преди 2 часа 52 мин.

Глобен мъж за нерегламентиран превоз на пътници на територията на 02 РУ

Съб., 24/06/2017 - 00:39

При съвместна полицейска операция, проведена от служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и служители на група „Пътна полиция“ при ОДМВР Перник е установено лице, занимаващо

прочети повече

Започна ремонтът на читалище „Пробуда" в село Драгичево

Нед., 28/05/2017 - 20:45

Започна ремонтът на читалище „Пробуда" в село Драгичево, чиято сграда беше една от пострадалите при земетресението през 2012 година.

прочети повече

Поредното бързо производство за шофиране след употреба на дрога е започнато в Перник

Съб., 20/05/2017 - 10:32

В четвъртък, около 23,15 ч., в пернишкото с. Драгичево бил проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 26-годишният Й.Ж. от столицата.

прочети повече

Лек автомобил е изгорял в село Драгичево

Съб., 06/05/2017 - 07:58

Сигнал за огъня е подаден около 11, 00 ч Колата е унищожена напълно. Причината е техническа неизправност. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

„Пролетен хепънинг” събра ученици от няколко училища в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в село Драгичево

Съб., 29/04/2017 - 21:16

Инициативата е в рамките на националната програма „Всеки ученик ще бъде отличник” . В нея се включиха възпитаници от учебни заведения в село Чавдар, в град Годеч и от СУ „Петко Р. Славейков”- Перник.

прочети повече